duminică 14 iulie 2024

‘Cîțu a golit fondul de rezervă al Guvernului’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Acuze grave la adresa premierului demis Florin Cîțu. Vicepreședintele USR, dan Barna, afirmă că Florin Cîțu a scos 1 miliard de lei din Fondul de rezervă pentru a-l aloca primăriilor și Consiliilor județene „mai puțin primăriilor conduse de primari USR”.

„Nemernicia prin care Câțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l-a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare”, a scris Dan Barna pe Facebook.

„Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, a spus Barna.

Și social-democrații se arată revoltați de decizia șefului PNL. Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că premierul demis „și-a plătit funcția” la Congresul PNL și a anunțat că va face plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva tuturor demnitarilor implicați în decizia luată de guvern.

„Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR”, a spus Ciolacu, potrivit Hotnews.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro