vineri 14 iunie 2024

Cîțu: Am dus vaccinul și în lanul de lavandă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Florin Cîțu a răspuns, marți, criticilor venite din partea PSD cu privire la scăderea accentuată a numărului de persoane care se vaccinează ani-Covid.

Premierul spune că Guvernul a dus vaccinul „cam peste tot” și campania de vaccinare funcționează, dovadă fiind scăderea numărului de persoane infectate, decedate, precum și scăderea numărului de persoane internate la ATI cu COVID-19. 

„In ceea ce ne priveste, ca Guvern, am dus vaccinul cam peste tot. Avem acum caravane in mediul rural, am facut maratoane de vaccinare, in aeropoarte avem centre de vaccinare, in gari, la frontiera, am vazut si in lanul de lavandă centre de vaccinare, vom avea si la intrarea pe plaja, deci peste tot am facut acest efort pentur a avea vaccinul caat mai aproape de cetateni, doar pentru a se vaccina. Faptul ca a functionat si functioneaza campania de vaccinare il vedem prin numarul de persoane infectate zilnic, aici avem un numar care a scazut si numarul de persoane care decedeaza scade in fiecare zi, numarul personaelor in sectile ATI au scazut”, a declarat Florin Cîțu.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 41 de cazuri noi de COVID-19 şi 4 decese înregistrate în ultimele 24 de ore. Alte 70 de decese din lunile anterioare au fost raportate. La ATI sunt 151 de pacienţi.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro