duminică 19 mai 2024

Noul Duster, prezentat de Dacia (VIDEO)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dacia a făcut publice datele privind noul Duster, ce va fi comercializat din septembrie. Modelul va fi disponibil în versiunile 4×2 şi 4×4.

Noul Duster facelift se adresează “atât clienților care doresc un SUV confortabil cu design atrăgător, cât și celor care se află în căutarea unui vehicul 4X4 polivalent și robust.” 

Noul automobil vine din fabrică, pe toate nivelel de echipare cu un ecran pentru computerul de bord, acţionare automată a farurilor şi un limitator de viteză care poate fi accesat pe volan.

Pentru modelul 4×2, noul Duster este dotat cu anvelope optimizate care îmbunătăţesc rezistenţa la rulare. Pentru versiunea 4×4, anvelopele sunt de tipul 3PMSF, care aduc o aderenţă îmbunătăţită, ce nu necesită înlocuirea lor pe timp de iarnă.

La interior, o mare noutate este reprezentată de consola centrală înălţată dotată cu o cotieră care poate culisa pe o distanţă de 70 milimetri şi care integrează un spaţiu de depozitare închis cu volumul de 1,1 litri şi, în funcţie de nivelul de echipare, două prize USB accesibile pasagerilor de pe locurile din spate.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro