sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Cîţu critică Guvernul după sancţiunile date benzinarilor

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Florin Cîţu critică Guvernul după sancţiunile date benzinarilor care au crescut preţurile la carburanţi, săptămâna trecută.

„Aşa ceva nu admit. Dacă este un singur caz de abuz al instituţiilor statului împotriva sectorului privat, şefii acestor instituţii vor trebui să plece acasă, voi cere demiterea lor imediat”, spune șeful PNL, potrivit News.ro.

Potrivit acestuia, sectorul privat trebuie să performeze, România având nevoie de locuri de munci, nicidecum nu trebuie hăituit.

”Am văzut săptămâna trecută un desant al instituţiilor statului împotriva companiilor private, pentru că, aşa ne spuneau cei care au făcut acest desant, preţurile au crescut nejustificat. Ceea ce am făcut atunci eu sper să se oprească, pentru că acest atac împotriva sectorului privat nu face bine în acest moment. Avem nevoie de un sector privat care să performeze, puternic, nu un sector privat hăituit”, a mai precizat Cîţu.

El a precizat că au fost tot felul de ”declaraţii bombastice, la televizor, din partea unor şefi ai unor instituţii ale statului, care se duc ei şi, deşi nu au atribuţii în dinamiza preţurilor, spuneau cum vor veni ei şi vor face şi vor drege şi preţurile se vor schimba şi au dat de fapt amenzi pe altceva”.

Potrivit liderului PNL, în acest moment, când avem nevoie de impozite la buget şi de locuri de muncă, ”să trimiţi toată ziua, targetat şi de fapt să nu ai niciun fel de rezultat, doar să faci campanii de televizor, i se pare inadmisibil”. Cîţu a precizat că ”au dat amenzi pe cu totul şi cu totul altceva”, pentru că nu aveau atribuţii. ”Un singur caz de abuz, şi aceşti oameni pleacă acasă”, a mai spus Cîţu.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro