sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Cîțu, despre Budăi: Nu vrei reforma pensiilor, vine altcineva

CITEȘTE ȘI:

spot_img

Florin Cîţu, liderul PNL, a avertizat luni, că România trebuie să îndeplinească 24 de jaloane din PNRR până la finalul aceste luni. În acest context, Cîțu l-a și atacat pe ministrul Muncii, MArius Budăi, afirmând că, dacă cineva nu vrea să facă reforma pensiilor, ar trebui să lase pe altcineva s-o facă. O aluzie clară la ministrul PSD, pe care l-a mai acuzat și în trecut că stă mai mult la televizor în loc să muncească.

„Sunt 24, sunt importante şi deja a început lupta asta. Trebuie să muncim, nu vin gratuit. Sunt 30 de miliarde de euro. Ministerele trebuie să îşi facă treaba, şi ar fi bine ca cine crede că nu vrea să facă o reformă, de exemplu nu vrei să faci reforma pensiilor, pentru că ţi se pare ţie că nu e foarte bine, să vină altcineva să o facă.

Nu vrei să faci reforma salarizării, reforma administraţiei, nu e corect faţă de români să rămâi, acolo, în funcție, apoi să nu faci şi să pierdem aceşti ani. Vom vedea pe 31 martie”, a declarat Florin Cîțu, potrivit B1.ro.

Liderul liberalilor a precizat că dacă cele 24 de obiective nu vor fi atinse până pe 31 martie, România nu va primi banii aferenți lor.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro