vineri 21 iunie 2024

Cîțu: Mă atacă un impostor care se ascunde după fustele nevestei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este atacat politic în mod ”mizerabil”. Acesta face referire la o serie de știri false construite ”în cel mai securistic mod”. Cîțu spune că este atacat  de ”o gaşcă organizată de terorişti economici”. Totodată, el nominalizează „un politician care se ascunde după fustele nevestei”.

Oficialul afirmă că este atacat de un politician care ”se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat.

„Cum să-ţi foloseşti soţia ca armă politică. De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales dacă vă uitaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc ţara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, continuă mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia. Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei. Punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate telenovele la TV. Celălalt, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi.”, scrie ministrul Finanţelor.

„Nu în ultimul rând s-a alăturat echipei şi un demnitar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte şi voi dezvălui tot. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declaraţia mea de avere este publică. Și acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest. Cum să înţeleagă socialiştii că în ţara asta sunt şi oamenii cinstiţi? Ei ştiu doar să fure proprietăţile şi munca oamenilor.”, arată sursa citată.

Ministrul Finanţelor a fost acuzat, în spaţiul public, că ar fi desfiinţat Departamentul juridic al ministerului care ar fi trebuit să se judece cu părinţii săi.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro