luni 25 septembrie 2023

Scandal PNL-PSD: ‘Tătaru, expert în măşti vândute fără bon’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Noi contre între PSD și PNL, după ce ministrul Nelu Tătaru a anunțat că starea de alertă ar putea fi menținută și după 15 iunie.

“Nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măşti vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei”, transmit social-democrații.

 PSD menţionează că românii au demonstrat însă că sunt mai responsabili decât guvernanţii şi au înţeles că trebuie să se protejeze.

„Ministrul Sănătăţii vrea să ne ţină şi după 15 iunie în stare de alertă, deşi nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măşti vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei. De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciţii de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătaţii se trăgea tun după tun cu licitaţii aranjate pentru firmele de casă ale PNL”, se arată în comunicat.

Amintim că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat că este posibil ca starea de alertă să rămână în vigoare şi după 15 iunie. El a făcut această declarație ţinând cont de evoluţia epidemiei după relaxarea măsurilor restrictive privind prevenirea răspândirii coronaviursului.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro