Cîţu, palmă pentru USR-PLUS: O coală de hârtie

Continuă scandalul în coliția de guvernare. Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că nu a semnat pe vreun document de la Ministerul Sănătății privind raportarea despre pandemia de Covid-19, catalogând documentul publicat în presă drept „o coală de hârtie”.

„Faceţi o acuzaţie foarte gravă. În primul rând că nu este un document, este o coală de hârtie. Guvernul deja a dat un comunicat pe această temă. Nu este nicio semnătură a mea. Dacă vă imaginaţi că premierul României semnezează o coală de hârtie pe care scrie – primit. Guvernul a comunicat exact procedura. Aveţi un comunicat de la Guvern exact cu procedura pentru documente şi pentru cele confidenţiale. Mai mult de atât nu am ce să vă spun”, a spus Florin Cîţu, întrebat despre documentul pe care ar apărea semătura lui şi dacă i-a fost falsificată semnătura, potrivit Agerpres.

Declarația acestuia vine după ce în presă au apărut informații cu privire la existenţa unui document transmis în atenţia premierului Florin Cîţu referitor la constituirea unui grup de lucru în cadrul Ministerului Sănătăţii privind verificarea raportărilor zilnice referitoare la evoluţia pandemiei de COVID-19. Guvernul le-a catalogat ca fiind „false” şi „lipsite de fundament”. 

 

Comentează pe FACEBOOK