Senatorii îl scapă pe Bodog din ghearele DNA

Senatorii din Comisia Juridică au respins cererea DNA de începere a urmăririi penale a fostului ministru al Sănătății Florian Bodog. Senatorul PSD este acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual și fals în înscrisuri.

Colegii săi din Parlament nu văd nimic în neregulă cu asta și fac scut în jurul PSD-istului. Cu 6 voturi pentru, 6 împotrivă și 1 abținere, senatorii juriști au respins cererea DNA pentru urmărirea penală a lui Bodog.

Amintim totodată că și în septembrie 2019 Senatul a respins o cerere a DNA de urmărire penală a lui Florian Bodog. Procurorii anticorupție au arătat acum că după acel moment au apărut date privind săvârșirea de către Bodog și a altor infracțiuni. Concret, procurorii anticorupție au solicitat în data de 8 aprilie Senatului încuviinţarea urmăririi penale a lui Florian Bodog, pe care îl acuză că atunci când a deţinut poziţia de ministru ar fi acţionat pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze salariul pe o perioadă de 12 luni fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contract.

 

 

Comentează pe FACEBOOK