Cîţu: România, singura ţară din UE cu creştere economică în T1

Cîţu: România, singura ţară din UE cu creştere economică în T1

România ar putea fi singura ţară din UE care va avea creştere economică în primul trimestru, a anunţat, luni, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu. El a făcut această declarație la dezbaterea moţiunii împotriva sa, în Camera Deputaților.

„Toţi românii trebuie să ştie că România este poate singura ţară din Uniune care va avea creştere economică în primul trimestru. Vom avea cifrele în câteva zile şi veţi vedea. Vom rămâne şi după această criză cu creştere economică în primul trimestru”, a spus Cîţu.

Cîțu a mai spus că PSD trebuia să updateze moţiunea, că IMM Invest funcţionează deja şi i-a calificat pe semnatarii moţiunii drept criminali. Liberalul mai afirmă   că PSD-iștii au şantajat Guvernul cu votarea stării de urgenţă, au jucat poker cu sănătatea românilor. El a criticat PSD în legătură cu gestionarea programului Start Up Nation. ”Sunteţi nişte ţepari!”, le-a spus el social-democraţilor.

”Eu şi PNL gestionăm cu succes această criză. Cât de ticăloşi să fiţi să vă folosiţi de virus ca să atacaţi Guvernul?”, spune acesta.

PSD-ul se folosește, fără scrupule, de drama a zeci de mii de români.

FĂRĂ SCRUPULEDrama a zeci de mii de români provocata de COVID-19 este folosită de PSD ca unealtă politică de atac asupra ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu. Succesul programelor implementate de Guvernul #PNL deranjează PSD-ul atât de mult încât transformă virusul COVID-19 într-un instrument politic.PSD-ul se folosește, fără scrupule, de drama a zeci de mii de români.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Luni, 11 mai 2020

Comentează pe FACEBOOK