duminică 14 august 2022
spot_img

E oficial! Ai cancer și covid, uită de tratament oncologic!

Must read

spot_img

Ancheta Jurnalist.ro cu privire la pacientul de la Colentina, lăsat să moară de cancer pentru că a luat Covid, scoate la iveală putregaiul din sistemul medical. Realitatea cruntă îi va cutremura pe toți cei care suferă de cancer sau pe cei din jurul lor. Din momentul depistării pozitive cu coronavirus, pacientul bolnav de cancer nu mai primește tratament oncologic! Fie se vindecă de Covid întâi, fie moare și este trecut în acte ca deces de coronavirus. Este ceea ce bănuiam foarte mulți dintre noi, însă acum avem confirmarea unui medic din linia întâi. Indirect, dezvăluirea cadrului medical este susținută și de secretarul de stat Raed Arafat.

Bogdan Tănase este noul director medical de la Institutul de Oncologie București, de la Fundeni. Este locul de unde a plecat noaptea, la 1 și jumătate, pacientul Ion Merchioiu, bolnavul de cancer la stomac, uitat acum la Colentina. Povestea ultimului a făcut furori în România, fiind o dovadă clară a faptului că sistemul medical abandonează efectiv bolnavii cronici, în momentul în care sunt confirmați pozitiv cu covid19. După dezvăluirile noastre și emisiunea de la B1TV, l-am contacta pe medicul Tănase, în special pentru a cere lămuriri suplimentare despre cazul omului de la Colentina. Ce am aflat însă este cutremurător!

“Noi (nr -spitalul de oncologie) nu mai avem ce să le facem pacienților care au diagnosticul de infecție cu covid. Tratamentele oncologice sunt proscrise, din păcate, fiindcă scad imunitatea. Tratamentele oncologice sunt o sabie cu două tăișuri. Până când nu trece infecția, nu se mai intervine, exact asta doresc să spun…”, a declarat Bogdan Tănase. În paralel însă, acesta susține că despre infecția cu covid există puține lucruri certe. Așa că, decât să greșească, oncologii preferă să nu mai trateze.

Tot ce va rog pe dumneavoastră, cititorii mei, este să lecturați atent pasajul de mai sus. Este un document redactat de Societatea Națională de Oncologie Medicală din România. Citiți și punctul de vedere al colegilor oncologi ai domnului Tănase. E „puțin” diferit… Fără să ne ascundem în spatele cuvintelor, soarta acestor bolnavi este pecetluită. Ori înving virusul chinezesc și se reîntorc la vechiul tratament, ori mor în spital. Este perfect valabil pentru asimptomatici, adică acei pacienți care nu au niciun simptom de coronavirus. Dacă testul nu arată ce trebuie, adio tratament oncologic.. L-am întrebat același lucru și pe secretarul de stat Raed Arafat. Diplomat, acesta ne-a declarat că nu există o procedură stabilită pentru aceste cazuri, însă e posibil ca medicii oncologi să aplice asemenea măsuri. Totul ar fi la latitudinea oncologilor.

Realitatea este una singură. De la apariția coronavirusului, România a uitat complet de alte boli. Boli de care se moare pe capete. Prezența virusului în corpul decedaților face să apară un singur lucru pe certificatul de deces. Restul sunt detalii. Paradoxal, în ciuda spuselor medicilor din România, statele din Uniunea Europeană nu și-au abandonat bolnavii de cancer de la apariția coronavirusului. În Italia, de exemplu, un medic oncolog a devenit celebru în lumea întreaga, prin metodele sale de a-i pune pe picioare pe bolnavii de cancer și Covid19. Probabil cei de la noi nu ii știu însă povestea. Este dovada clară a sistemului medical înapoiat de care “beneficiază” românii.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro