sâmbătă 2 martie 2024

Cîțu se declară nemulțumit de relația cu PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Florin Cîțu este numlțumit de relația cu PSD. Președintele PNL spune că social-democrații se comportă de parcă ar fi în campanie electorală, cu atacuri și mesaje postate pe Facebook.

„Aș vrea mai mult fair-play, nu să aruncăm mesaje în spațiul public. Nu suntem în campanie electorală. Este o coaliție, este un compromis, așa că mă așteptam să fie fair-play”, a precizat Cîțu, la Digi24.

Florin Cîțu ar vrea ca măsurile transmire românilor  să fie întâi discutate în coaliție, așa cum a fost înțelegerea. 

„În acest moment este vorba despre modul în care comunicăm. Măsurile pe care le luăm aș prefera să le discutăm întâi în coaliție și apoi să ieșim cu ele în spațiul public. Pentru că e foarte ușor să scriu și eu pe Facebook că propun să creștem pensiile cu 60% și salariile cu 80% și bineînțeles că nu se poate, iar apoi să spun că nu vrea partenerul de coaliție. Aș vrea mai mult fair-play, nu să aruncăm mesaje în spațiul public, pe surse sau prin comunicatori. Nu suntem în alegeri, nu suntem în campanie electorală. Este o coaliție, este un compromis, așa că mă așteptam să fie fair-play”, a spus președintele PNL.

Florin Cîțu a precizat că a cerut în repetate rânduri miniștrilor PNL să nu iasă cu declarații publice controversate.

„Eu sunt cel care le-a spus colegilor mei din Guvern să comunice elegant. Nu vreau o comunicare care să pună în pericol stabilitatea acestei coaliții. Nu vreau ca PNL să fie cel care aruncă în aer această coaliție. De aceea nu vedeți membri din Guvern ai PNL să iasă cu declarații de atac, nu-i vedeți să atace președintele Partidului Social Democrat și să nu aibă un dialog cu el, nu-i vedeți să atace pe altcineva”, a mai spus Florin Cîțu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro