luni 22 aprilie 2024

Ciucă: Candidat comun PSD-PNL la București, pentru a se asigura victoria

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat că la Primăria Capitalei va candida o persoană aleasă în funcție de sondajele făcute de PSD și PNL. Pentru maximizarea șanselor, cel mai probabil cele două partide vor susține un candidat comun, a spus Ciucă.

„Fiecare dintre cele două partide a decis să avem nominalizări pentru măsurarea prin sondaj şi în momentul în care vom avea aceste rezultate, vom discuta şi nominalizarea pentru candidatul la Primăria Capitalei.

Am convenit ca, în funcţie de încrederea pe care cetăţenii o vor exprima în sondaje, să alegem varianta fie a unui partid, fie a celuilalt sau probabil, pentru a ne asigura victoria la Capitală, să avem un candidat pe care să îl susţinem ambele partide”, a declarat liderul PNL, citat de Agerpres.

Preşedintele PNL a adăugat că, deocamdată, nu a fost stabilit modul de desemnare a candidatului pentru funcţia de preşedinte al României.

„Asta este o altă poveste la care nu i-am desluşit firul”, a precizat Ciucă, întrebat dacă desemnarea prezidenţiabilului se va face după modelul candidatului la Primăria Capitalei.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro