sâmbătă 20 iulie 2024

Ciucă: Ce s-a întâmplat în Parlament nu reprezintă cetăţeanul român

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat că manifestările inadecvate ale unora dintre parlamentarii opoziţiei la şedinţa de plen comun de marţi seară nu reprezintă cetăţeanul român, subliniind că el crede în „cetăţeanul român echilibrat, cetăţeanul român civilizat”.

Amintim că ședința Parlamentului pe tema bugetului pe 2024 a fost dominată de izbucniri de violență verbală, cu schimburi de replici, jigniri și amenințări între George Simion și Diana Șoșoacă. 

Ciucă a fost întrebat, într-un interviu la DC News, despre „scandalul” produs în Parlament la şedinţa comună a celor două Camere dedicată dezbaterilor pe legile bugetului pentru 2024.

„Răspunsul meu este următorul: Credeţi că cetăţeanul de acasă s-a văzut reprezentat de ceea ce s-a întâmplat?”, a declarat Nicolae Ciucă.

La intervenţia realizatorului interviului, care a spus că el crede că o treime din electorat s-a simţit reprezentat de ceea ce s-a petrecut în Parlament, respectiv de AUR şi partidul senatoarei Diana Şoşoacă, liderul PNL a spus: „Eu nu cred, pentru că am cunoscut poporul român şi îl cunosc şi am încredere în neamul nostru aşa cum este el, un popor harnic, tolerant, empatic”.

„Un popor care ştie ce înseamnă ajunul sărbătorilor şi atunci când se apropie ajunul sărbătorilor de Crăciun este şi acea vorbă: de Crăciun fi mai bun ! Cum putem noi să discutăm că aseară noi am fost mai buni ? Înţeleg, cei 34 de ani de politică în care s-au perpetuat o serie întreagă de greşeli, dar până la urmă discutăm de o naţiune care este civilizată, care este europeană. Este absolut greu de acceptat că ceea ce s-a întâmplat aseară în Parlament reprezintă cetăţeanul român, eu nu cred chestiunea aceasta. Eu cred în cetăţeanul român echilibrat, cred în cetăţeanul român civilizat”, a declarat Ciucă.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro