vineri 14 iunie 2024

Ciucă: Cele mai dezvoltate judeţe, conduse de PNL

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Alexandria, că în top 10 cele mai dezvoltate judeţe din ţară opt sunt sub administraţie liberală. Datele prezentate de liderul liberal au fost publicate în urmă cu o zi de Comisia Națională de Strategie și Prognoză.

 

Cele mai bogate județe sunt conduse de PNL-iști

 

„În top 10 cele mai dezvoltate judeţe din ţară, opt sunt sub administraţie liberală. Este absolut evident că singura soluţie pentru a putea să dezvoltăm comunităţile, pentru a putea să ne preocupăm de familii, de cetăţeni, de educaţia tinerilor, de servicii de sănătate, se pot dezvolta numai dacă reuşim să dezvoltăm economia, să aducem bani la buget.”, a spus Ciucă, la prezentarea candidaţilor din Teleorman la alegerile locale, scrie Agerpres.

Preşedintele interimar al PNL Teleorman, Daniel Constantin, l-a prezentat pe Nicolae Ciucă, în momentul când i-a dat cuvântul, drept viitorul candidat la prezidenţiale al PNL.

„Campania aceasta se termină pe 9 iunie, o să avem o lună de zile de pauză, pe 15 iulie începem campania pentru funcţia de preşedinte al României. Va fi o onoare pentru noi să ne revedem de mai multe ori în acest an şi să îl conducem pe preşedintele nostru în drumul către Cotroceni. Îl invit alături de noi pe domnul Nicolae Ciucă”, a spus Constantin.

Nicolae Ciucă şi-a început discursul amintind că a fost o perioadă scurtă de timp preşedinte interimar al PNL Teleorman. Acesta a vorbit despre creşterea şi consolidarea clasei de mijloc din mediul rural, subiect abordat în ultimele zile în deplasările în teritoriu. De asemenea, Ciucă s-a referit la asigurarea reprezentativităţii în ce priveşte egalitatea de gen, subliniind că 8.000 de femei se regăsesc pe listele PNL.

„Să nu uităm de ce am venit. Am venit să susţinem doi candidaţi aici, la Alexandria. Unul este secretarul de stat Marian Ţole, care candidează pentru preşedinţia consiliului judeţean (…), este un om cât se poate de devotat atât cauzei, cât şi tuturor atribuţiunilor de serviciu (…). Candidatul nostru la Primăria Alexandria, Haralambie Epure, are o experienţă, a fost prefect, este medic veterinar, a reuşit în profesie, a reuşit să dobândească experienţă administrativă”, a spus Ciucă.

Liderul PNL şi-a încheiat discursul cu îndemnul „putere şi speranţă”.

 

Cele mai bogate județe din România acestui an

 

Mai jos, cele mai bogate județe din România acestui an (2024), potrivit calculelor Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză.

<span> <span style=font size 14pt font family georgia palatino serif>Foto Hotnews<span>

Graficul următor arată cele mai sărace județe (unde PIB/locuitor e cel mai scăzut).

<span> <span style=font size 14pt font family georgia palatino serif>Foto Hotnews<span>
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro