sâmbătă 2 martie 2024

Ciucă, critici la adresa lui Ciolacu: Rufele se spală în familie

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

„Rufele se spală în familie”, a declarat liderul liberal Nicolae Ciucă, într-o primă reacție a sa privind scandalul dintre premierul Marcel Ciolacu și ambasadorul României în Statele Unite, Andrei Muraru.

„Indiferent de situație, atunci când vine vorba de imaginea României, îndeosebi în afara granițelor, nu trebuie să fie pătată de problemele care disonează în politica interna. Acolo fiind vorba și de un spectru diplomatic care are finețea lui, relevanța lui, cu atât mai puțin trebuia să aibă loc un astfel de moment.

Și, neavând detalii pentru că nu am discutat cu niciunul dintre actorii acestei situații, mă feresc să speculez, dar pot spune că nu așa se face diplomație, politica externă. Știți ce frumos se spunea de mici, rufele se spală în familie.”, a spus Ciucă, transmite Digi24.

Ciolacu a declarat că l-ar fi rechemat pe Andrei Muraru din postul de ambasador al României la Washington dacă decizia ar fi depins de el.

Scandalul a pornit de la reacția diplomatului în timpul vizitei oficiale pe care liderul PSD o face peste ocean.

„Nu am mai avut nicio discuţie cu domnul ambasador şi cred că o perioadă mai lungă de timp nu o să avem discuţii. Lipsa de anvergură a domnului ambasador şi o reacţie până la urmă cred că emoţională a domniei sale nu l-a calificat pentru a fi ambasador”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o intervenţie la Antena 3, potrivit News.ro.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro