duminică 14 iulie 2024

Ciucă: PNL este partidul care menține stabilitatea României

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

La întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat că PNL este partidul care asigură stabilitatea României și, în același timp, promovează un ritm susținut de investiții pentru modernizarea țării.

În prezent, Ciucă se află în Maramureș, participând la diverse evenimente în zonă.

”La întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, am spus foarte clar că PNL este partidul care menţine stabilitatea României, garantând în acelaşi timp ritmul susţinut al investiţiilor pentru modernizarea ţării. Suntem cei care au fost mereu alături de mediul de afaceri, pentru că susţinerea antreprenoriatului înseamnă de fapt locuri de muncă, progres economic şi recuperarea decalajelor faţă de alte state”, a scris preşedintele liberalilor pe Facebook.

El a reamintit că la alegerile de anul viitor PNL va merge singur, ”ceea ce înseamnă responsabilitatea de a iniţia măsuri şi proiecte ample”.

”Ne-am angajat de curând ca, anul următor, să mergem la alegeri ‘prin noi înşine’, ceea ce înseamnă responsabilitatea de a iniţia măsuri şi proiecte ample. Împreună cu toate organizaţiile din ţară, trebuie să ne stabilim obiective pentru următoarea perioadă şi este firesc să aflăm chiar de la colegii din teritoriu care sunt problemele cu care se confruntă comunităţile şi ce soluţii putem găsi pentru acestea. Administraţiile liberale sunt modele de bune practici în întreaga ţară. Am văzut acest lucru în toate regiunile în care am fost şi am convingerea că parteneriatul strâns dintre autorităţile centrale şi cele locale rămâne cheia pentru a transforma România”, a arătat Ciucă.

În seara de vineri, Nicolae Ciucă a luat parte la Gala Liberală din Maramureș.

„M-am bucurat să fiu în această seară alături de colegi, la Gala Liberală Maramureş 2023. Este un eveniment important pentru partid, în care se premiază performanţa şi sunt ajutaţi cei aflaţi în nevoie, aceste două dimensiuni reflectând identitatea PNL. Pe de o parte, suntem partidul oamenilor activi care doresc să performeze şi să dezvolte comunităţi. Pe de altă parte, suntem formaţiunea care îi ajută pe cei aflaţi în impas sau la nevoie”, a arătat Ciucă.

Conform declarațiilor sale, performanța a fost recunoscută prin acordarea premiului pentru cel mai mare exportator din România cu capital românesc, care a revenit companiei Aramis Group Baia Mare. Această firmă, înființată și condusă de Vladimir Iacob, este recunoscută ca „cel mai mare producător de mobilă din țară, cel mai important angajator din Maramureș și prima companie din județ care a intrat în top 50 exportatori încă din 2018”.

”Tot în această seară, în cadrul evenimentului, am oferit sprijinul nostru unei familii încercate, care nu se lasă însă învinsă de greutăţi şi care luptă să răzbească cu propriile forţe. Este vorba despre o doamnă de 82 de ani, care îşi creşte de una singură doi nepoţi, cel mic având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate”, a spus preşedintele liberalilor.

Nicolae Ciucă, în calitate de președinte al Senatului, va fi prezent și în ziua de sâmbătă în Maramureș. El va efectua o vizită la Podul peste Tisa și va lua parte la ceremonia de deschidere a Școlii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu” în cea de-a XIV-a ediție.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro