vineri 14 iunie 2024

Ciucă și Ciolacu s-au întâlnit la terasă. Apoi au mers la BEC

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu s-au întâlnit, vineri, la terasă, la fostul sediu USL și au semnat listele pentru europarlamentare. Apoi au mers la Biroul Electoral Central (BEC).

 

Ciucă și Ciolacu s-au întâlnit la terasă, apoi au mers la BEC

 

PSD și PNL depun astăzi lista pentru europarlamentare. Înainte să meargă la sediul BEC, Ciucă și Ciolacu s-au oprit la noul sediu al alianței, clădirea care în urmă cu 10 ani era sediul USL. Social-democrații i-au așteptat pe liberali la terasă, scrie Digi24.

Cele două partide care au decis să meargă împreună  la alegerile de pe 9 iunie i-au pus în capul listei pe Mihai Tudose și Rareș Bogdan. 

Primii care au venit au fost social-democrații, au stat la terasă și au băut o cafea.  După câteva minute au venit și liberalii. Înainte să plece la BEC liderii PSD-PNL au discutat câteva minute.

 

Toni Greblă: Avem prima alianţă care depune lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare

 

Toni Greblă, președintele AEP) a declarat că vineri prima alianţă depune lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare şi lista de susţinători.

”Au fost verificate până la acest moment listele de susţinători şi s-a constatat că au îndeplinit numărul de semnături valabil obţinute pentru a putea depune lista de candidaţi la Biroul Electoral Central. Zilele următoare vor veni şi ceilaţi competitori politici cu documentele pentru a fi înregistrate şi validate la Biroul Electoral Central”, a adăugat el.

Întrebat cum estimează că va fi această campanie, Greblă s-a referit la organizarea din punct de vedere tehnic, scrie news.ro.

”Din punct de vedere tehnic, totul s-a desfăşurat conform calendarului aprobat prin hotărâre de Guvern şi publicat şi pot să vă spun că pentru prima dată Biroul Electoral Central funcţionează într-un spaţiu generos, care poate permite desfăşurarea unei activităţi corespunzătoare şi competitorilor politici să îşi depună documentele, inclusiv în ceea ce priveşte semnăturile care sunt destul de multe”, a arătat el.

 

Care este calendarul alegerilor din acest an

 

9 iunie – europarlamentare și locale

15 și 29 septembrie – prezidențiale

8 decembrie – parlamentare

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro