sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Compania MARS își retrage produse din piața din România

CITEȘTE ȘI:

spot_img

100.000 de înghețate ale companiei MARS vor fi retrase de pe piața din România. ANSVSA a transmis sâmbătă o informare în care compania oferă mai multe sfaturi consumatorilor.

„Dacă aţi achiziţionat unul sau mai multe dintre produsele impactate şi doriţi să solicitaţi rambursarea costului, vă rugăm să trimiteţi poza ambalajului fiecărui produs, împreună cu numele şi prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail şi adresa dvs. poştală, la contactmars@mhmr.ro”.

Produsele retrase sunt sortimentele de înghețată Snickers, Bounty și Twix, produse de compania Mars.

„Pentru validarea cererii dumneavoastră, vă rugăm ca în poza/pozele transmise să fie vizibile data valabilităţii şi codul lotului pentru fiecare produs. Aceste informaţii sunt pe spatele ambalajului, ca în poza de mai jos. Dacă solicitaţi rambursarea pentru mai multe produse, vă rugăm să trimiteţi si o poză cu toate ambalajele produselor”, subliniază compania.

Decizia a fost luată de ANSVSA. Comisia Europeană a cerut vineri retragerea de pe piață a tututor produselor care conţin un aditiv numit roşcovă. Acesta este un pesticid cancerigen interzis în Europa.

Produsele retrase conțin foarte puțin din acest aditiv, dar „consumul cumulativ din acest produs poate duce pe termen lung la tulburări cardiace, pulmonare, cancerigene chiar”, a declarat directorul ANSVSA.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro