duminică 3 martie 2024

Condamnată pentru că a scos bani de pe cardul soacrei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată la 1 an și 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că a scos aproape 200.000 de lei de pe cardul bancar al soacrei. Cea din urmă nu vrea însă să-și trimită nora la închisoare.

Soacra, femeie în vârstă, își ruga nora să meargă la bancomat și să îi scoată bani de pe card, însă aceasta scotea mai mulți bani decât au convenit, falsificând apoi chitanțele. 

”În urma testării inculpatei cu aparatul poligraf, s-a constatat că răspunsurile acesteia la întrebările esențiale cauzei (dacă a folosit cardul bancar al soacrei fără acordul acesteia, dacă a retras bani folosind acel card fără a-i spune soacrei și dacă știe cine a sustras fraudulos bani fără drept), au produs unele modificări psihofiziologice, care ar putea fi asociate comportamentului simulat”, scrie Clujust.ro.

Femeia a fost acuzată de trei infracțiuni: efectuare de operațiuni financiar în mod fraudulos în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic în formă continuară și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Însă, soacra ei a spus în timpul procesului că nu își dorește ca nora sa să meargă la închisoare, dar vrea să-și ia banii înapoi.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro