„Corona party” ia amploare în occident

Petrecerile la care mergi să iei COVID este ultima metodă de obținere a certificatului verde în Occident. „Corona party” este un curent pornit din Austria și ajuns în Italia, dar și în Canada, iar acum ia amploare în Occident.

„Corona party” presupune organizarea unor petreceri în care persoane sănătoase se întâlnesc cu persoane infectate special pentru a lua virusul și pentru a obține astfel certificatul verde.

Potrivit adevarul.ro, un austriac în vârstă de 55 de ani a murit de COVID-19, iar alte trei persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital după ce au participat la o astfel de petrecere în nordul Italiei.

Potrivit autorităţilor, oamenii ar fi antivaccinişti şi ar fi încercat această soluţie pentru a obţine certificatul verde cerut de autorităţi.

Psihiatrii spun că acest fenomen este ca un joc de ruletă rusească în care pistolul „nu are doar un glonţ pe tambur, ci 5 gloanţe pe un tambur de 6”.

„Este o chestiune ineptă care dovedeşte că în psihologia oamenilor funcţionează uneori o iraţionalitate care este descurajantă”, consideră medicul psihiatru Gabriel Diaconu.

Comentează pe FACEBOOK