miercuri 28 februarie 2024

CORONAVIRUS | Încă 8 români infectați

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Grupul de Comunicare Strategică anunță, marți, că există 8 noi cazuri de contaminare în București. Bilanțul se ridică astfel la 25 de pacienți infectați pe teritoriul României.

Trei dintre pacienții confirmați pozitiv sunt în legătură cu cazul Gerota, unul este contact al primului infectat din București, iar restul sunt cetățeni care au călătorit în Israel, Germania și Marea Britanie.

Unul dintre cei opt este angajat la ADP Sector 4. Acesta are nora angajată la Primăria Capitalei, motiv pentru care virusul s-a răspândit și în instituția condusă de Gabriela Firea, după cum arata, în premieră, Jurnalist.ro.

Un copil de 3 ani și o femeie însărcinată se numără printre cei 8 pacienți confirmați marți.

Grupul de Comunicare Strategică anunță, marți, că pe teritoriul României se află în carantină 107 de persoane, în timp ce alte 11.505  se află în izolare la domiciliu.

În acest moment, în lume sunt 114.558 de persoane contaminate. Au murit 4.028 de oameni și au fost vindecați alți 64.268.

Totodată, de gripă sezonieră au murit până acum 57 de persoane.

În contextul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus pe teritoriul României, Ministerul Educației anunță că a luat o serie de măsuri, printre care închiderea școlilor în perioada 11-22 martie și amânarea simulărilor  pentru Evaluarea Națională, examenul de Bacalaureat, dar și diferite probe practice sau diverse concursuri.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro