luni 15 iulie 2024

Incredibil! Fost șef la Poliția Capitalei, omul care a mințit legat de coronavirus

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Informațiile ce ies la iveală în ceea ce-l privește pe deja celebrul “Pacient numarul 17” infectat cu coronavirus sunt halucinante. Omul a mințit cu nerușinare legat de istoricul deplasărilor sale. Deși venise pe 26 februarie din Israel, acesta a negat cu vehemență, până ieri. Vorbim de fostul angajat al ministerului de Interne, internat la spitalul Dimitrie Gerota din București. Ceea ce se știe cu siguranță este faptul că acesta a îmbolnăvit încă 3 persoane: fiul, nora gravidă și nepotul de doar 4 ani!

Exclusivitățile pe care vi le aduce jurnalist.ro sunt desprinse dintr-un film horror. Numele “pacientului 17” este Nelu Lupu, comisar șef și fost adjunct al Poliției Capitalei. Al doilea om de la Capitală fusese tras pe dreapta de Petre Tobă, tot în urma unui scandal. După acel incident, acesta a trecut în rezervă și a devenit colaborator al ADP Sector 4. Soția acestuia, confirmată deja cu corinavirus este angajată a policlinicii Ministerului de Interne. Nora acestuia, gravidă, era angajată în cadrul Direcției Resurse Umane din cadrum Primăriei Capitalei! Pe baza acestor informații, atât Internele, cât și PMB figurează pe lista instituțiilor infestate cu Covid 19! Așa cum am spus, Nelu Lupu a mințit cu privire la deplasarea sa în Israel, acolo unde se pare că a contactat boala. Fără să divulge acest fapt încă, cei de la Interne au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de comunicare sau răspândire de informații false. Tot pe surse cunoaștem faptul că Lupu a participat zilele trecute la o serie de acțiuni ale ADP sector 4, de împărțire de flori și mărțișoare cu ocazia zilei de 1 Martie. Acest lucru a presupus intrarea sa în contact cu sute de persoane. Nora sa din PMB a pus pe jar primăria Capitalei, primarul Firea părăsind de urgență instituția și dispunând închiderea respectivului departament.

Zburat din funcție pe scandalul Sârbu

Plimbarea lui Sârbu l a trimis la pensie pe Lupu

În primăvara lui 2015, o serie de imagini cu Adrian Sârbu, fostul boss de la ProTV au făcut furori. Acesta figura arestat preventiv, iar paparazzi l-au surprins în timp ce se plimba nestingherit, fără cătușe, cu un polițist după el. A urmat o anchetă a corpului de Control de la Interne, care i-a găsit vinovați pe polițiștii din escortă, dar și pe adjunctul politiei Capitalei, Nelu Lupu. Ca urmare a acestui raport, șeful IGP, Petre Tobă a dispus sancționarea lui Lupu și a respins raportul acestuia prin care cerea menținerea în poliție după vârsta legală de pensionare. A fost practic demersul care l-a transformat pe Nelu Lupu într-un pensionar, începând cu luna mai 2015. De atunci, acesta s-a orientat, fiind un pensionar de lux și angajat/colaborator  în diferite structuri ale statului român. Epidemia de coronavirus l-a prins la ADP sector 4, după cum se știe.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro