duminică 26 mai 2024

CORONAVIRUS. Suspiciuni la Parlament și Guvern

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE: Trei oameni care lucrează la Guvernul României sunt suspecți de coronavirus, premierul interimar Ludovic Orban că anunțând că se desfășoară o anchetă epidemiologică. El a precizat că este vorba despre o persoană de la „servire” și doi angajați de la Secretariatul General al guvernului.

Coronavirusul ar putea ajunge în Guvernul și Parlamentul României.

„Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei doamne angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive. In acest context, există posibilitatea să nu putem ține ședința de săptămâna aceasta. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, se arată într-un mesaj intern.

Astfel, toţi angajaţi Comisiei pentru Învăţământ din Senat au fost trimişi acasă și sunt testați pentru Covid-19.

Amintim, în acest context, că este anchetă epidemiologică și la Guvern, unde o bucătăreasă de la Palatul Victoria este mama unui băiat care lucrează în aceeași instituție cu femeia de 42 de ani, din Capitală, infectată cu coronavirus, potrivit B1.ro.

În România, duminică, a fost confirmat al 15-lea caz confirmat de coronavirus din România. Este vorba despre  o femeie de 70 de ani, din județul Mureș, anunță Grupul de comunicare strategică.

Persoana se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie a.c., întrucât a revenit în țară din Italia.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro