Corporatiştii se întorc la birou

Corporatiştii revin la munca de la birou, dar în mod treptat.  „Se face transferul de la work from home la modul de muncă hibrid“, susțin specialiștii citați de Ziarul Financiar.

Clădirile de birouri din Bucureşti urmează să se ocupe începând din toamnă când angajaţii companiilor vor reveni la locurile de munca. Acum este perioadă de concedii și gradul de ocupare rămâne încă redus, dar este mai mare faţă de vara trecută, potrivit mediafax.ro

Proprietarii de birouri speră ca din toamnă, numărul corporatiştilor să crească semnificativ, dar sunt câțiva care se aşteaptă ca angajaţii să vină numai prin rotaţie la serviciu.

„În ultimele săptămâni, am înregistrat creşteri săptămânale de 4% în ocuparea fizică a portofoliului nostru din România. Momentan, această revenire se suprapune şi cu perioada de concedii, însă, din discuţiile cu partenerii noştri, chiriaşii celor 16 clădiri din România, se pare că în prezent şi în viitorul apropiat, se face transferul de la work from home la modul de muncă hibrid, pentru a ne acomoda cu toţii cât mai uşor la noua normalitate“, declară reprezentanţii Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România.

Comentează pe FACEBOOK