Fața nevăzută a campaniei interne a PNL

Alegerile interne ale liberalilor, care au început deja și se vor încheia apoteotic cu congresul de pe 25 septembrie, ascund multă mizerie, atacuri murdare și cuțite înfipte în spate. Desigur, lupta pentru putere e mare, iar taberele din spetele lui Florin Cîți și Ludovic Orban își joacă practic viitorul. Nu doar politic…

Dincolo de lupte, pe perioada alegerilor interne, de la filiale, au avut loc și mai multe momente hilare. Sunt momente pe care unii și le-ar dori îngropate și rapid uitate, în timp ce alții le vor gusta multă vreme de acum încolo. Jurnalist.ro și-a propus să le aducă în fața dumneavoastră și pentru a rămâne după marele moment „electoral” al liberalilor.

 

Aici aveți un scurt moment de la discursul lui Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. Este vorba de alegerile de la Nistrița Năsăud, „acasă” la orator. Vă reamintim că Sighiartău este parlamentar de Bistrița și aprig susținător al lui Florin Cîțu. După cum vedeți, sala i-a făcut o surpriză neplăcută.

Un alt moment stânjenitor a avut loc la Iași, acolo unde premierul Florin Cîțu se lansase într-un discurs fulminant în fața auditoriului. Brusc, vorbele sale au fost întrerupte de un ropot de aplauze. Bulversat, premierul a ridicat capul și a observat că aplauzele nu erau pentru el, ci pentru contracandidatul care tocmai intrase în sală. Fața lui Cîțu vorbește de la sine. Acesta chiar a încercat să arunce o săgeată către Orban, legat de sosirea acestuia cu întârziere, însă vovitura îi fusese deja aplicată lui. Nici scorul de la alegerle din filială nu i-a fost favorabil

În fine, momente stânjenitoare au trăit atât Ludovic Orban, cât și Alina Gorghiu. Primul a fost la propriu luat la tăvăleală și împins de bodyguarzii chemați de președintele PNL sector 4 la alegerile lor interne. Angajații companiei BGS nu l-au recunoscut pe președintele Camerei Deputaților, așa că nu doar că nu i-au permis accesul pe scenă, dar l-au și șifonat puțin (vz foto). Alina Gorghiu a fost ușor umilită la Teleorman, unde discursul celor care au luat cuvântul pe scenă, înaintea votului, nu i-a picat deloc bine. Supărarea senatoarei a fost atât de mare, încât și-a luat furioasă geanta și a plecat, imediat ce i s-a ivit ocazia..

Comentează pe FACEBOOK