Coșmarul unei femei: Piedone i-a „furat” numărul de telefon

O bucureșteancă din sectorul 4 trăiește de peste doi ani de zile o poveste incredibilă, care i-a schimbat viața în rău. Numărul ei de telefon a ajuns să fie sugerat drept contact, pe pagina oficială de Facebook a primarului  Cristian Popescu Piedone. Din acel moment, femeia primește aproape zilnic mesaje de amenințare, înjurături, propuneri, și reclamații. De când Piedone a câștigat primăria sector 5, coșmarul femeii e și mai mare. Deși a luat legătura cu mai mulți din anturajul lui Piedone, problema ei a rămas nerezolvată.

După cum vedeți în imaginea anexată, acel număr de telefon apare la sugestiile asociate paginii de Facebook. Și este fix numărul de telefon al doamnei Maria, o persoană neimplicată politic și fără vreo legătură cu primarul.

„Sunt disperată. Am acest număr de telefon de mulți ani și nu pot renunța la el. Dar trăiesc un coșmar. Mă sună oameni și mă înjură pentru Colectiv, alții pentru ce aș face politic, unii mă ceartă că nu fac sau fac anumite lucruri. M-a sunat până și unul din parte lui Gabriel Oprea, care lucrează la primăria sector 5, să îmi spună că vrea să vină la mine (la Piedone) cu niște teme de casă. Probabil voia să îl păstrez în funcție. Chiar nu mai știu ce să fac…”, povestește doamna.

Zilele trecute, doamna a reușit să ia legătura cu un consilier de-al lui Piedone. Nu i-a divulgat numele, fiindcă nu vrea scandal. Însă după ce i-a explicat drama ei, consilierul i-a transmis că o caută. A revenit, spunându-i ironic să dea în judecată Facebook. Doamana Maria povestește că a reușit prin fiul său, IT-ist de meserie, să trimită mai multe mesaje celor de la Facebook, însă nici de acolo nu a primit vești bune. Contul primarului este unul vechi, verificat deja de multe ori, iar această sugestie de număr de telefon nu ar fi una oficială, cu toate că apare în toate căutările. Așa că a rămas să își ducă crucea de „telefonistă” a primarului.

O explicație pe care o ia în calcul pentru această încurcătură ne-a dat-o tot femeia. „Eu sunt președinte de Asocieție de locatari, în sector 4. Am avut pe vremuri câteva discuții cu primarul Piedone, iar numărul meu de telefon era în baza lor de date. Tot ce am făcut, a fost să mă bat pentru drepturile celor pe care îi reprezint. Tot ce îmi doresc, este ca el să fie scos de acolo și să îmi văd liniștită de viața mea, mai ales că nu mai am legătură cu acest domn Piedone”, a spus proprietara acelui număr de telefon.

Pe primarul Popescu Piedone l-a surprins vestea legată de respectivul număr de contact. Pus deja pe treabă la sectorul 5, acesta a promis că va verifica această poveste. „Este posibil ca numărul de telefon de care vorbiți să fi fost al meu, pe vremuri și între timp să fi ajuns la doamna respectivă. În prezent, noi am completat toate datele de contact, atât pe pagina mea, cât și pe cele ale primăriei sector 5” a explicat noul edil de la 5.

 

 

Comentează pe FACEBOOK