joi 30 mai 2024

Covid-19. 50 de cazuri, 21 de dosare penale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE – Grupul de Comunicare Strategică anunță al 50-lea caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre o femeie, 54 de ani din Neamț. Internata la Spitalul Roman în 11.03.2020 cu tuse, febră, faringita. În data de 01.03.2020 s- a întors din Italia, din zonă neafectată.

…….

UPDATE – Grupul de Comunicare Strategică a confirmat joi al 49-lea caz de coronavirus,o femeie aflată în carantină la Arad. Nu are niciun simptom și urmează sa fie transferată la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

…………

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi că au fost înregistrate 21 de dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor şi două dosare penale pentru infracţiunea de comunicare de informaţii false.

Aceeaşi sursă informează că mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia au fost închise temporar începând de joi, ora 8,00:

* PTF Vrbica – Valcani (specific rutier);

* PTF Nakovo – Lunga (specific rutier);

* PTF Jasa Tomic – Foeni (specific rutier);

* PTF Kaludjerovo – Naidas (specific rutier);

* PTF Golubac – Moldova Nouă (specific rutier/ naval);

* PTF Kladovo – Drobeta Turnu Severin (specific naval);

* PTF Kusjak – Porţile de Fier II (rutier)

Traficul de frontieră între cele două ţări va continua în condiţii normale prin PTF Stamora Moraviţa (judeţul Timiş), PTF Jimbolia (judeţul Timiş) şi PTF Porţile de Fier I (judeţul Mehedinţi).

Amintim că autoritățile au raportat 48 de cazuri de infectare cu coronavirus pe teritoriul României.

Ultima victimă este o femeie, 20 de ani, din București. Aceasta este contact direct cu un prieten șofer al pacientului internat la Spitalul „Dimitrie Gerota” din Capitală.

Aceasta devine astfel al șaptelea pacient care este cotaminat de fostul ofițer MAI care a mințit în legătură cu călătoria sa în Israel, acolo de unde cel mai probabil a luat virusul.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro