duminică 14 iulie 2024

COVID-19. Arafat vrea amenzi pentru nerespectarea regulilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Raed Arafat critică decizia CCR care a declarat neconstituționale amenzile date în timpul stării de urgență. Spune el că alfel nu îi poate face pe unii români să respecte regulile.

Pentru a preveni o catastrofă de sănătate publică de mari proporţii, devine o problema majoră”, spune Arafat.

De asemenea, șeful DSU mai afirmă că relaxarea măsurilor poate duce la un nou val de epidemie de COVID-19.

Înţeleg perfect supărarea şi frustrarea cetăţenilor care doresc cât mai repede introarcerea la normalitate dinaintea pandemie. (…)Este normal să luăm orice măsură posibilă că să apărăm vieţile cetăţenilor dar şi a celor care lucrează în sistemul de intervenţie şi în sistemul sanitar”, a scris, joi, Arafat pe Facebook.

Secretarul de stat atrage atenția că noul coronavirus este ucigaș pentru unii, iar această categorie a populației trebuie protejată.

Faptul că virusul pare inocent pentru majoritatea care se infectează cu el, aceştia rămânând cu simptome uşoare sau chiar asimptomatice, nu schimbă şi faptul că virusul este un ucigaş care cauzează afecţiuni complexe şi uneori fatale pentru o parte din populaţie pe care suntem obligaţi să o protejăm. Sper că postarea mea să clarifice punctul meu de vedere fiind, în poziţia în care mă aflu, una din persoanele care nu are voie, sub nicio formă, să fie optimistă la acest moment şi să spună că totul va fi bine”, a încheiat Arafat.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro