luni 25 septembrie 2023

COVID-19. Iohannis: Cine nu înțelege va fi amendat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un nou mesaj către români. Șeful statului a declarat că foarte mulți conaționali au refuzat să respecte regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus și a reiterat apelul de a sta în case, pentru a preveni răspândirea virusului.
Președintele Iohannis a mai spus că tema discuției de la întâlnirea de lucru pe care a avut-o astăzi, la Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela, şi secretarul de stat Bogdan Despescu, a reprezentat-o siguranţa şi ordinea publică.
„Toate aceste măsuri au fost luate pentru a vă proteja sănătatea, pentru a proteja sănătatea populaţiei din România şi pentru a înlesni munca medicilor şi personalului medical. (…) Trebuie cu toţii să respectăm legislaţia şi ordinele în vigoare.
Am discutat ce s-a făcut până acum, cum s-a făcut şi am făcut apel pe impunerea legii, e absolut necesar ca toată lumea să respecte legea în această perioadă. (…) Ce se întâmplă cu cei care nu au înţeles sau nu vor să înţeleagă – aceştia vor fi amendaţi, pur şi simplu”, a afirmat el.
Iohannis a menţionat că, de la începutul situaţiei speciale, s-au făcut peste 870.000 de acţiuni de control, privind felul cum se respectă izolarea, carantina, felul în care firmele respectă normele de vânzare, și s-au dat peste 78.000 de amenzi
„Legea este clară, este pentru protecţia oamenilor, pentru protecţia medicilor, cine nu o respectă va fi amendat”, a spus Iohannis.
814519/
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro