sâmbătă 20 iulie 2024

COVID la Ford Craiova. Iohannis, în vizită la fabrică

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Ford a anunțat, vineri, un al doilea caz de infectare cu Covid 19 la fabrica din Craiova. Persoanele care au fost în contact cu angajatul respectiv au fost notificate. Amintim că președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită, miercuri, la fabrica Ford.
“Vă confirmam că ieri seara (23 iulie), unul dintre angajțti noștri de la fabrica Ford Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.
Siguranța angajaților Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toți angajatii care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitându-le să se adreseze medicului de familie.

Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare și lucrăm îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publica Dolj, în legătură cu acest subiect.
Vom monitoriza situația și vom respecta toate instrucțiunile autorităților locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranță ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului.”, transmite Ford.

Amintim că șeful statului, Klaus Iohannis, a fost în vizită la fabrica Ford Craiova în data de 22 iulie. Este prima vizită a lui Iohannis la Ford de când fost a introdus în producţie modelul Puma.

„Am avut ocazia astăzi, sigur, să văd și noul model. Am făcut un test drive, mi-a plăcut mașina, și cred că este important ca România să fie cunoscută pentru astfel de unități, astfel de uzine de mare succes. Și nu este un secret pentru nimeni – industria automotive, deci producția de mașini – această industrie este vitală pentru România, dar nu numai că este vitală. Aici, în România, industria de automobile se poate dezvolta încă foarte, foarte mult. Avem potențial.”, a declarat Klaus Iohannis.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro