COVID-ul nu a iertat showbiz-ul românesc

COVID-ul nu a iertat showbiz-ul românesc

Aproape întreaga echipă a emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 are Covid-19. Totul a pornit de la Marcel Pavel, internat miercuri seară la spitalul Matei Balș din Capitală.

Joi au mai fost testați pozitiv cu noul coronavirus Ozana Barabancea, jurat în cadrul emisiunii, și cântărețul Andrei Ștefănescu, concurent la ‘Te cunosc de undeva’.

Andreea Bălan face și ea parte din echipă, dar rimul test a ieșit negativ.

În noul sezon „Te cunosc de undeva”, concurenții pe care publicul ar urma să îi admire din această toamnă sunt Cătălina Grama, Adda, AMI, Tavi Clonda și Toto Dumitrescu, Monica Anghel alături de Marcel Pavel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Romină Țociu și Adriana Trandafir.

Marcel Pavel a fost primul diagnosticat cu noul coronavirus. El a fost dus cu izoleta la spital, noaptea trecută. Artistul se simțea rău de câteva zile, însă credea că are o simplă răceală.

Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase Marcel Pavel în urmă cu o zi.

Marcel Pavel a fost foarte activ în ultima perioadă de timp. Mai mult, duminică, interpretul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale.

Toate persoanele cu care Marcel Pavel a intrat în contact – inclusiv membrii familiei sale – vor fi plasate în izolare, pentru a putea preveni răspândirea virusului.

Comentează pe FACEBOOK