Fostul ofițer SRI  Dragomir, condamnat definitiv, de negăsit

Fostul ofițer SRI Dragomir, condamnat definitiv, de negăsit

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost condamnat definitiv, joi, la 3 ani şi 10 luni de închisoare. Decizia a fost luată în dosarul în care este acuzat, printre altele, de fals în înscrisuri şi spălare de bani.

Doar că Dragomir nu a fost găsit la domiciliu. Astfel că, Poliţia Capitalei a anunţat că face demersuri pentru darea în urmărire a fostului ofiţer SRI.

„Condamnă pe inculpatul Daniel Dragomir la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. (…) Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani. (…) Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată. (…) Contopeşte pedepsele anterior menţionate, urmând ca inculpatul Daniel Dragomir să execute pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 10 luni închisoare (o treime din pedepsele care nu se execută), în final inculpatul având de executat pedeapsa cea mai grea, de 3 ani şi 10 luni închisoare în regim de detenţie.”, se arată în minuta deciziei, potrivit Agerpres.

În acelaşi dosar a fost condamnată şi soţia fostului ofiţer SRI, Marinela Zoica Dragomir, la 2 ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. Aceasta este acuzată de trafic de influenţă, spălare de bani, participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Marilena Dragomir va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 zile.

Comentează pe FACEBOOK