marți 28 noiembrie 2023

COVID – valul 4. O mare de oameni fără măști, la UNTOLD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Aproximativ 56.000 de oameni au trecut joi, în prima zi, pragul festivalului UNTOLD, organizat la Cluj-Napoca. Cei mai mulți dintre aceștia au uitat că suntem în pandemie și nu au respectat nicio regulă sanitară: fătă distanțare și fără măști.

„La intrare, fiecare persoană e obligată să poarte mască. Dacă nu are, îi oferim noi. Apoi, însă, fiecare individ e responsabil. Oricum, 80% dintre spectatori sunt vaccinați sau trecuți prin boală”, spune organizatorul, potrivit Libertatea.

Doar că, potrivit imaginilor difuzate vineri, mulți dintre spectatori nu se protejau la nivelul gurii și nasului.

„Organizatorii se prefac că respectă legea, autoritățile se fac că nu văd… Să vedeți jihad în două săptămâni. Țară de inconștienți”, a fost unul dintre mesajele postate pe rețelele sociale, după apariția în online a acestor imagini.

Amintim că un nou vârf al valului 4 a fost atins vineri, când au fost raportate 2.520 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, dintr-un total de 44.000 de teste efectuate. 41 de pacienți COVID au murit în ultima zi, iar la secțiile de terapie intensivă sunt internați peste 500 de bolnavi în stare gravă.

1.063.360 de pacienți au fost declarați vindecați.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro