duminică 26 mai 2024

Covid19 dixit: aleși cu cap sau capăt de drum!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Orice ales normal la cap, responsabil, matur, preocupat măcar puțin de soarta românilor și a țării îi va vota astăzi cu două mâini pe Florin Cîțu și guvernul său. Motivele sunt gârlă și voi enumera din ele. Facem însă pariu că vor fi parlamentari care vor face fix pe dos?! E bine să urmărească toți românii acest show din Parlament și să nu-i uite pe acei inconștienți, la alegerile care vin. Pe ei și partidele din care fac parte!
Revenind la guvernul Cîțu și la ce trăim acum, lucrurile sunt extrem de simple și grave pe deasupra. Noi nu avem acum guvern, ca să fie clar! Or fi aproape aceiași oameni în funcții, însă sub ei e haos. Dincolo de ce scrie la Constituție, înțelegem toți că un guvern demis nu poate presta la fel ca unul legitim. Puzderia de funcționari publici din ministere așteaptă ordine clare. Câteodată trebuie sa pui „biciul” pe ei, ca să și muncească. Ori ei știu foarte bine că actualii lor șefi pot să mai fie sau nu în zilele următoare! Nici toate atributele unui guvern plin nu pot fi exercitate. Însă coronavirusul nu pricepe asta. Iar necazurile și grijile românilor nu suportă amânare. Acestea sunt câteva din argumentele de neclintit, pentru care trebuie să-l avem pe Cîțu premier.
În fine, putem discuta și despre ridicolul prelungirii acestei situații cu încă o tură. Adică altă propunere de premier, care să treacă până la urmă. Am o replică și pentru amatorii acestui plan politic, distinși domni aleși de popor: Și dacă o să dea virusul și în voi, ce facem?! S-a întâmplat în multe țări civilizate să fie infectați și demnitari. În varianta asta, adio dezbateri, adio audieri în comisii, adio vot în plen, da?! Și pe noi, românii de rând, cui ne lăsați?! Rămânem tot ca proștii, până trece boala sau până când veniți să ne cereți voturile?! Grijă mare, că de data asta sunteți pe o gheață electorală subțire…!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro