joi 22 februarie 2024

„Covidații de lux” – blatul lui Arafat și Streinu Cercel

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O anchetă publicată zilele trecute de Libertatea a scos la iveală o latură incredibilă a acestei pandemii. Medicii Adrian Streinu Cercel și Raed Arafat „împărățesc” peste o locație de lux, privată, unde pot fi duși bolnavii de Covid19. Vorbim de cu totul altceva, decât spitalele supra-aglomerate și în care colcăie infecțiile nosocomiale din parohia sitemului public de sănătate.

Luxul „covidaților” se află în Chitila, la spitalul Monza Metropolitan. Cu acestă unitate au semnat contracte managerul de la Matei Balș, Adrian Streinu Cercel și apoi DSU, condusă de Raed Arafat. Cele două entități se ocupă în prezent de transferul bolnavilor către cei de la Monza. Vorbim exclusiv de cazuri Covid19. Până în acest moment, în acel paradis sanitar au fost transferați 1581 de pacienți. Analizele ce se fac aici ar fi, conform celor de la Libertatea, mult mai amănunțite. Aici se efectuează inclusiv tomografii pulmonare. Rămâne un secret modul în care sunt aleși cei ce ajung în această locație. Fiind în campanie electorală, Streinu Cercel ar putea să fie mult mai deschis în ceea ce privește acest gen de explicații..

Puteți citi întreaga anchetă cu privire la spitalul Monza și bolnavii de covid transferați, pe acest link:

https://www.libertatea.ro/stiri/institutiile-conduse-de-arafat-si-streinu-cercel-decid-care-pacienti-covid-beneficiaza-de-servicii-medicale-cu-standard-privat-la-monza-3228018

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro