duminică 10 decembrie 2023

Criminal în serie, la mare pe banii primăriei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un bărbat condamnat pentru crime în serie a mers la mare, în Eforie, pe banii primăriei. Este vorba despre Marius Csampar, condamnat la 99 de ani de închisoare pentru că a comis șase crime în trei ani. Acesta a ieșit însă eliberat condiționat în 2020 după 22 de ani de detenţie și, mai mult, a fost angajat la Adiminstrația Publică din Balotești.

Astfel, el a mers cu un grup de localnici, printr-un program al primăriei, în vacanță la mare. Edilul Cristian Pretorian spune că nu știa că Marius Csampar a fost eliberat condiționat și că, oricum, dacă i-ar fi refuzat deplasarea i-ar fi trezit o „stare de nervozitate și de răzbunare”.

„Dacă îi spuneam, domnule, tu nu ai voie”, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare, tu nu ai voie să mergi la mare, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”, a declarat primarul, potrivit Digi24.

Criminalul în serie, angajat al Administrației Publice Balotești, spune căa  fost să se reabiliteze.

„Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție”, a spus Csampar.

Totodată, acesta beneficiază și de bani de chirie …tot de la primărie.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro