duminică 14 iulie 2024

Cristian Terheș, în mijlocul protestatarilor de la Bruxelles

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cristian Terheș, candidatul Alianței AUR pentru Parlamentul European și cel mai vocal europarlamentar român, a fost prezent la Bruxelles la protestul organizat sub egida „Farmers for Europe”. Acolo s-a discutat cu fermierii și agricultorii europeni și români despre consecințele devastatoare ale Pactului Verde și ale altor politici distrugătoare.

foto AUR

Terheș: Nu mai stați deoparte, acționați!

În Olanda vor să fie redusă cantitatea de gunoi de grajd care să fie aruncat pe pământ ca să îl înlocuiască cu fertilizante artificiale. Toți agricultorii și fermierii prezenți la protest au spus că aceste politici promovate de Uniunea Europeană și Comisia Europeană le distrug viitorul”, a avertizat Cristian Terheș, potrivit unui comunicat AUR.

foto AUR

Fermierii români prezenți la protestul de la Bruxelles au spus că, prin această manifestație, vor să atragă atenția Uniunii Europene și Ursulei von der Leyen că nu vor renunţa la drepturile lor. Aceștia au subliniat că își doresc o Uniune Europeană a națiunilor suverane, unde să se poată dezvolta și crește copiii. Obiectivul fermierilor români și al celor europeni este oprirea Green Deal, oprirea ratificării Mercosur, care ar omorî agricultura europeană. Ei au subliniat că Green Deal nu rezolvă problemele invocate de ei.

E o onoare deosebită ca în acești 5 ani să fi fost împuternicit de români să îi reprezint în Parlamentul European. Promisiunea pe care am făcut-o în 2019 a fost să apăr drepturile și libertățile românilor, în particular, și ale europenilor, în general, și, de asemenea, interesul și suveranitatea națională a României. Acestea au fost valorile care m-au ghidat în absolut orice când am fost în Parlamentul European.

Gândiți-vă foarte serios ce faceți pe 9 iunie! Nu stați acasă, ieșiți la vot și scoateți din toate funcțiile publice acești trădători de la PSD și PNL care susțin aceste politici și distrug viitorul României și al Europei!”, a încheiat europarlamentarul Alianței AUR.

foto AUR

Terheș (AUR): Agricultura, distrusă de către birocrații de la Bruxelles

Cu o zi în urmă, Cristian Terheș transmite că PSD și PNL au susținut adoptarea în ultimii ani a unui amalgam de legi care favorizează fermele mari în detrimentul gospodăriilor agricole mici și, implicit, pe țăranii români.

„Fermierii români au parte de unele dintre cele mai mici subvenții din întreaga Uniune Europeană. În același timp, importurile necontrolate ale cerealelor din Ucraina bagă fermierii români în faliment.

Putem redeveni grânarul Europei, putem fi ”hambarul” ei, în care să se producă alimente sănătoase.

Vrem egalitate în subvenții, protecție împotriva importurilor, să oferim acces la finanțări, tehnologie și educație agricolă pentru modernizarea și eficientizarea agriculturii românești.

Agricultura românească este viitorul României și noi vom lupta pentru viitorul copiilor noștri!

Ce aveți de făcut pentru asta?

Pe 9 iunie, trebuie să votăm Alianța AUR!”, transmite Cristian Terheș.

Candidat AUR la Parlamentul European: Mineritul dispare la comanda UE și a birocraților globaliști

El vorbește și despre dispariția mineritului, „la comanda UE și a birocraților globaliști!”

„UE doreşte ca pretinsa energie verde, care nu e deloc verde, să înlocuiască sursele tradiționale, precum cărbunele.

Astfel, România e obligată de Ursula von der Leyen, prietena lui Iohannis și a ”coaliției” comasaților, să-și închidă termocentralele și minele.

În tot acest timp, state precum Germania natală a Ursulei sau Polonia redeschid minele de cărbuni. În contextul internațional în care fiecare țară îşi caută soluții pentru a-și asigura independența energetică, slugile de la PSD şi PNL supun România falimentului, distrugând sistemul energetic!

Virgil Popescu, ministrul trădător român care a întreprins aceste măsuri în România, înaintea tuturor, ajunge acum, drept recompensă, în Parlamentul European pe lista PSD şi PNL!

Doar în România actuala guvernare PSD și PNL își dorește să ne transforme din producători de energie în importatori.

Ce o să facă europarlamentarii AUR după alegerile din 9 iunie? Ne vom împotrivi acestor politici de vasalizare a României şi sărăcire a românilor!

Rămâne cum am stabilit! Pe 9 iunie votați candidații Alianței AUR!”, a spus Cristian Terheș.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro