vineri 8 decembrie 2023

Cristian Tudor Popescu ATACĂ autoritățile

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

După ce doi muncitori au fost uciși la Onești, de un om care i-a sechestrat, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură la adresa autoritățile din România.

Cristian Tudor Popescu a declarat  la Digi24: „În ce privește ce s-a întâmplat acolo îi au pe conștiință pe acești muncitori autoritățile. Din ce am văzut și auzit relatat, în legătură cu acest caz, sunt o gramadă de greșeli ale autorităților care au dus la această dublă crimă groaznică.

Eu nu înțeleg cum a fost posibil ca un om de 60 și ceva de ani să poată să pună la pământ 2 oameni, 2 muncitori, un om de 36 de ani și un om de 50, am înțeles, doi fiind, să îi pună la pământ și să îi lege. (…)

Apoi, când vezi că individul respectiv are un tip de discurs în mod evident fixist, obsesisv psihotic, pentru că e clar că omul nu stătea absolut deloc la negociere, discursul era clar fixist și psihotic, atunci încerci să îl anihilezi. Un om de 60 de ani, om înarmat cu un cuțit, să nu poată fi anihilat?

Se găsea acolo un trăgător profesionist, fost în trupele speciale, dotat cu o armă de asalt, și era greu să fie anihilat?”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro