marți 6 iunie 2023

Cristiano Ronaldo escrocat de 300.000 de euro

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Cristiano Ronaldo, a fost victima unei escrocherii timp de mai bine de trei ani, fără să-şi dea seama, informează Jornal de Noticias, citat de RMC Sport. 

El a fost victima unei angajate a unei agenţii de turism, Maria Silva, în vârstă de 53 de ani. Jucătorul îi încredinţase cardurile de credit şi codurile aferente acestora, conform News.ro.

Înșelătoria a avut loc între februarie 2007 şi iulie 2010. Agenta a rezervat peste 200 de călătorii pe care Ronalod nu le-a făcut, deși banii au intrat în contul ei. Suma totală a înşelătoriei este de 288.000 de euro.

Ronaldo nu este singura victimă în acest caz. Agentul său, Jorge Mendes, precum şi jucătorii Nani şi Manuel Fernandes au fost înşelaţi pentru o sumă totală de 350.000 de euro.

Fosta angajată a fost condamnată la patru ani şi jumătate de închisoare cu suspendare în 2017 de un tribunal din Porto. Aceasta a acceptat să returneze banii foştilor ei clienţi pentru a evita închisoarea.

Angajata a lucrat pentru compania Geostar.  Aceasta era desemnată pentru a se opcupa de deplasările fotbaliştilor şi ale familiilor acestora, reprezentaţi de această companie. Misiunea ei era de a oferi un tratament personalizat şi confidenţial acestor clienţi speciali şi bogaţi. Treptat, ea a câştigat încrederea mai multor fotbalişti, printre care şi Cristiano Ronaldo.

În timpul fraudei, jucătorul tocmai se transferase de la Manchester United la Real Madrid pentru 94 de milioane de euro. Jucatorul a revenit la clubul englez în această vară.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro