duminică 14 iulie 2024

Grobianul Oprea, tentativă de viol la Codruța Kovesi?!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Niște informații halucinante au apărut recent pe piață, date de o publicație cu mai puțină notorietate pe nume www.strictsecret.ro Vă mărturisesc faptul că auzisem și eu ceva legat de aspectul ăsta încă de acum 5-6 ani, însă nu am dat crezare surselor. Concret, colegii de la publicația cu pricina relatează un episod de acum 6 ani când, în urma unui chef monstruos și aflat cu aburii bahici în cap, fostul ministru de Interne și vicepremier Gabriel Oprea ar fi încercat să o violeze pe șefa DNA de atunci, Laura Codruța Kovesi. Acela ar fi fost și motivul pentru care cariera generalului „izmană” s-a încheiat subit, omul alegându-se cu 2 dosare la DNA. Furioasă pe tupeul de neam prost al acestuia, Kovesi și-a pus subordonații să-l lucreze informativ pe Oprea, așa apărând dosarul jacuzii și limuzină de lux din fondurile operative ale Doi și-un sfert.

Articolul de presă identifică drept loc al agresiunii biroul ministrului din clădirea fostului Comitet Central, acolo unde lucra și ceaușescu. Alte surse, nemenționate însă în articol vorbesc de restaurantul Ministerului de Interne, un alt loc al desfrâurilor bafice ale generalului Oprea. Oricum ar fi stat lucrurile, marele câștig l-au avut românii. După nenorocirea Colectiv și presiunea acestor dosare, grobianul care transformase instituții de forță ale statului în garda sa pretoriană a dispărut din viața publică. Surse din anturajul său vorbesc în prezent de o stare pronunțată de depresie, vecină cu diagnostice ce țin de psihiatrie, în care ar fi intrat Gabriel Oprea.

Pentru cei ce vor să lectureze întreaga poveste, spusă pe surse de cei de la Strict Secret, aveți mai jos link-ul

https://strictsecret.ro/gabriel-oprea-a-incercat-sa-o-violeze-pe-kovesi-in-biroul-lui-ceausescu-de-la-ministerul-de-interne-cu-cateva-saptamani-inainte-de-moartea-politistului-gigina/

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro