miercuri 29 noiembrie 2023

Cu elicopterul la spovedanie, la Mănăstirea Lainici

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Directorul editurii „Lumea Credinței”, Răzvan Bucuroiu a venit cu elicopterul sâmbătă la Mănăstirea Lainici, din Defileul Jiului. Aparatul de zbor a aterizat într-o parcare de lângă lăcașul de cult, traficul în zonă fiind oprit, potrivit publicațiilor locale Pandurul și Impact în Gorj.

„Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-am cam zgâlțâit în Defileu”, a fost mesajul care însoțea fotografia postată de acesta.

Fotografiile au fost postate pe Facebook chiar de Bucuroiu.

„Văzând cum se umflă o “știre“ din nimic, mai scriu și eu câte ceva…
Cum ar fi faptul că nu sunt proprietar de elicopter (mă pufnește și râsul scriind enormitatea asta), nici în familie nu avem deținători de astfel de aparate🥹
Apoi, cine ar fi refuzat, ca pasager, o călătorie ca asta? Doar cel căruia i-ar fi fost frică, atât. Mie nu mi-a fost, m-am urcat fără probleme la bord. În afara de asta, sunt ziarist, da?
Nu am blocat nici un trafic pe șosea – pe bune acum, cine ar fi oprit traficul pentru unul ca mine, și de ce?! -, sunt povești și scorneli doar-doar iese de o știre cu popi și elicoptere.
În realitate a fost o zi minunată, ne-am închinat la moaștele Sf Irodion, “Luceafărul de la Lainici“ și am vorbit îndelung cu părintele stareț, un om deosebit.
Atât e de spus despre ziua de azi.
Altceva?
PS Și după cum e făcută poza asta cu telefonul meu, e limpede că sunt pasager. Sau nu?”, a scris Răzvan Bucuroiu pe Facebook.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ionela Popescu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro