vineri 21 iunie 2024

Ofertă pentru persoanele singure: „Nu sforăie, nu mormăie și nu se enervează”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Pentru numai 135 de euro, un urs uriaș, de 1,7 metri și 3,2 kilograme, poate înlocui „nevoia de prezență fizică masculină” și ajută la „susținere emoțională” a celor care sunt singuri și au nevoie de o îmbrățișare, scrie Daily Star. „Loving Bear Puffy”este compania din Burgas, Bulgaria, care produce jucăria.

Produsul a fost „inventat de o femeie obișnuită căreia îi este frică să nu fie singură”. 

„Noi, femeile, suntem adesea lăsate singure, din diverse motive. Uneori este o alegere personală, alteori este ghinion sau, pur și simplu, soarta, însă avem nevoie de prezența cuiva sau de o îmbrățișare”, transmite managerul de produs, Tonia Berdankova.

Puffy „încearcă, pe cât posibil, să suplinească lipsa de prezență fizică”, iar cele mai mari beneficii față de compania umană sunt că „nu sforăie, nu mormăie și nu se enervează”.

„Copiilor le place să-l îmbrățișeze, chiar și animalele de companie îl caută să se ghemuiască lângă el în timp ce tu ești la serviciu și nimeni nu e acasă. El este cadoul perfect atât pentru tine, cât și pentru orice persoană dragă care trece prin momente de singurătate și încercări emoționale”, au mai declarat reprezentanții companiei.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro