duminică 21 aprilie 2024

Cum a ajuns Spitalul din Târgoviște să pună anunțuri de angajare pe stâlpii din București

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Situaţie inedită la Spitalul din Târgovişte. Unitatea spitalicească a ajuns să caute medici pe stâlpii din Bucureşti, iar la numărul afişat răspunde chiar directorul de îngrijiri. Florin Gheorghe spune că, deși s-au mai organizat concursuri în trecut, nu s-a prezentat niciun medic. Spitalul are un deficit de 8 specialişti la Unitatea de Primiri Urgențe.

Florin Gheorghe a declarat pentru Hotnews.ro că Ministerul Sănătății va scoate în curând la concurs posturi pentru acest spital și că speră ca vestea să ajungă la cât mai mulți oameni, având în vedere că spitalul a mai organizat și în trecut concursuri de angajare, dar nu s-a prezentat niciun doritor. „Au mai fost concursuri de angajare și nu s-a prezentat nimeni”.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Diana Bonto, spune că posturile care urmează să fie scoase la concurs vor fi afișate pe site-ul Ministerului Sănătății și pe cel al Spitalului Județean Târgoviște. Diana Bonto mai spune că nu se știe, în acest moment, câte posturi vor fi aprobate de Ministerul Sănătății pentru acest spital.

Președintele Colegiului Medicilor spune că România nu are deficit de medici, dar 50% sunt concentrați în București și în 5 județe pentru că în restul țării nu există condiții pentru practicarea în siguranță a actului medical.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro