Cum se fac promovările în USR: ‘Așa a procedat și PCR’

Cum se fac promovările în USR: ‘Așa a procedat și PCR’

La un an de la excluderea din USR, Claudia Postelnicescu vine cu noi dezvăluiri despre cum se fac promovările în interiorul partidului. Aceasta relatează o discuție pe care a avut-o cu Cristian Ghinea, “mastermind-ul din umbră”, despre cine ar trebui să ajungă în funcții publice și pe ce criterii.

Aflăm astfel că în partidul condus de Dan Barna promovările nu se fac în niciun caz pe criterii de meritocrație, așa cum le place liderilor să se laude, ci sunt răsplătiți “oamenii care muncesc pentru partid”.

“El mi-a spus atunci că <<oamenii care muncesc pentru partid trebuie răsplătiți>>. Eu i-am răspuns că da, trebuie, dar nu cu funcții PUBLICE, ci în partid, să fie plătiți ca lipitori de afișe, secretare, orice, dar nu dai BANUL PUBLIC, pe mâna și în decizia unor trepăduși deseori fără mult creier, ci te DEDICI să îi găsești pe cei mai buni, pe cei mai capabili, pe cei mai străluciți, pe cei mai bine pregătiți, dacă vrem ca țara să meargă înainte, nu pe loc, că așa a procedat și PCR, și PSD, care mai e diferența?”, povestește Claudia Postelnicescu, pe Facebook, despre discuția pe care a avut-o cu Cristian Ghinea.

Acum, potrivit acesteia, “lipitorii de afișe sunt pe locuri eligibile” la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, dar și candidați pentru alte funcții publice bine remunerate.

“Atât s-a putut. Servitorii și culegătorii de scame vor continua să ia decizii în România”, adaugă aceasta, citându-i pe Alin Apostol și Denisa Neagu.

“Gabriela Ferguson, o altă stea a inteligenței planetare, membră a USR Diaspora, trebuia să fie printre primii pe listele USR Diaspora, dar au prins-o că a furat ideile altcuiva.

Au mai fost câțiva nătărăi, băieți și fete, care au pus umărul la sesizări, dar ei pă motive personale, că nu suportau să strălucesc eu în vreun fel, când micul narcisist/ă din ei urla atenție și superioritate întemeiată pe nimic”, adaugă Postelnicescu.

Aceasta îl mai amintește în postarea sa pe viitorul senator de Timișoara, Raoul Trifan, care, potrivit acesteia, își începe cariera publică mințind.

“E un soldat util, disciplinat, care și-a primit recompensa așteptată, la doar 33 de ani”, spune Claudia Postelnicescu.

De asemenea, între cei care ar servi partidul pentru funcții publice mai este și Oana Iacob, despre care Claudia Postelnicescu sune că este “agățată de gâtul lung al lui Clotilde Armand”.

“strălucita mediocritate Oana Iacob, agățată de gâtul lung al lui Clotilde Armand, actual consilier local în Primăria Sector 1 și recomandată de băieții care au propulsat-o în top ca viitor lider la programul EWA – European Women Academy- al ALDE Europe, pentru că orice slugă se visează lider, nu? Iar Fundația Naumann din România nu verifică, întrucât nu au chef, preferă să facă o mică corupție locală, cu băieți și fete recomandați pe firul scurt din diverse birouri. Meritocrație! Maximă! Ura!”, conchide fosta membră USR.

 

Comentează pe FACEBOOK