sâmbătă 20 iulie 2024

Cum strânge PSD cureaua: Budăi cumpără mașini de 5 mil. lei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Muncii, Marius Budăi, cumpără 60 de mașini în valoare de 5 milioane de lei, pe procedură de urgență, în condițiile în care șeful său de partid Marcel Ciolacu, viitorul premier al României, a declarat că „e prima dată când statul strânge cureaua”. Declarația lui liderului social-democrat a venit ca urmare a situației economice grave, mai exact a găurii de la buget care se îndreaptă către 30 de miliarde de lei.

În acest context, Coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, Cristian Ghinea, atrage atenția că ministrul Budăi a dat ordin către toate casele județene de pensii să-și cumpere mașini înainte de a fi dată ‘ordonanța austerității’.

„Ce se întâmplă acum în ministere e de tot râsul. Se cumpără mașini în draci, repede, înainte să dea tot ei ordonanța că… nu se mai cumpără mașini”, a declarat Cristian Ghinea.

Ministrul Budăi a dat ordin către toate casele județene de pensii să-și cumpere mașini – 42 de Dustere, iar 16 dintre ele și-au mai luat și câte un Ford Puma. La minister, Marius Budăi a cumpărat două Skoda Octavia. Toate fără licitație, între 24 aprilie și 2 mai. În total, 60 de autoturisme noi în valoare de 5,7 milioane de lei.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro