sâmbătă 28 ianuarie 2023
spot_img

Dacia Spring, lansată cu un motor mult mai puternic

Must read

spot_img

Dacia lansează versiunea Dacia Spring Extreme, care va veni cu un motor mai puternic, o culoare nouă și diverse alte elemente de design distinctive.

Noul motor electric va avea 65 CP și “un nou reductor specific”, care oferă accelerații și reprize mai energice, pe o plajă de utilizare extinsă.

Spring Extreme dispune de o autonomie de 220 km în ciclu WLTP Mixt (și 305 km în ciclu WLTP City).

Totodată, Spring Extreme inaugurează o nouă culoare de caroserie, Slate Blue, și o serie de elemente de design exclusive.

Carcasele oglinzilor retrovizoare sunt vopsite în culoarea Copper Brown. Aceeași nuanță se regăsește și pe barele de pavilion, pe ornamentele de sub blocurile optice, pe capacele roților și pe logotipul Dacia de pe hayon.

Ușile din față sunt decorate cu un stripping care amintește de elementul distinctiv al modelului Duster amplasat între uși și aripile din față, scrie Ziare.com.

La interior:

  • Un ornament specific pentru pragurile ușilor.
  • Covorașe de cauciuc cu ornament specific pentru locurile din față.
  • Conturul aeratoarelor și cel al planșei de bord sunt de culoare Copper Brown.
  • Materialul care îmbracă scaunele dispune de cusături aparente de culoare Copper Brown, în timp ce sigla Dacia Link este imprimată pe spătarul scaunelor din față.

Spring Extreme va putea fi comandat în rețeaua de agenți autorizați Dacia din România începând din data de 16 ianuarie, iar primele livrări vor fi făcute înainte de jumătatea anului.

Prețul pornește de la 22.450 euro, înainte de aplicarea subvențiilor Rabla Plus, iar autonomia promisă în ciclu mixt este 220 km.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro