luni 8 august 2022
spot_img

Daună totală: Cîţu a pus secretar de stat un inamic al lui Iohannis

Must read

spot_img

Premierul Florin Cîțu a făcut o numire fix ca nuca-n perete, exact pe modelul Dragnea. Acum 3 ani, Daddy Dragnea numea guvernator al Deltei Dunării, la sfatul prietenului său Doru Bușcu, un băiat pe nume Mălin Mușatescu. Toate bune și frumoase,  însă după înscăunare, Dragnea era să moară de inimă, când au apărut în presă postările de pe Facebook ale acelui personaj, anterioare numirii. Omul era un veritabil hastag,  adept al celebrei sintagme „M..IE PSD”. La vremea respectivă, Dragnea a înghițit broasca și a lăsat-o cum a căzut.
Zilele trecute, Florin Cîțu a aplicat cu succes modelul Dragnea. Așa cum puteți vedea în documentul de mai jos, Cîțu a semnat numirea unui anume Marian Murguleț în funcția de secretar de stat la Ministerul Cercetării,  Inovării și Digitalizarii.

Decizia sa i-a luat prin surprindere și pe cei de la partid, care votaseră în forul de conducere pe cu totul altcineva pentru acea funcție. Lipsa aprobarii BPN-ului a fost însă cea mai mică problemă. Imediat după numire, au apărut în spațiul public trăirile virtuale ale noului secretar de stat. Acesta nu e doar un opozant PNL, ci un personaj care l-a făcut varză pe președintele Iohannis în urmă cu puțin timp. Priviți doar câteva dintre postările publice ale lui Murguleț:

Surse liberale susțin că numirea i-a provocat lui Cîțu o daună imensă de imagine premierului și că relația sa cu palatul Cotroceni ar fi fost afectată.  Rămâne de văzut în intervalul următor.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro