duminică 10 decembrie 2023

Decretul de numire a Guvernului Ciucă, semnat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciucă a fost învestit de Parlament, așa cum era de așteptat, având în vedere noua majoritate. Cabinetul a fost votat cu o majoritate confortabilă de 318 voturi, cu peste 80 mai mult decît minimul necesar de 234 de voturi. Parlamentarii USR și AUR votat împotrivă. 

Ulterior președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Nicolae Ciucă, transmite Adminstrația Prezidențială.

Florin Cîțu nu a venit la ședința de învestire a Guvernului condus de Nicolae Ciucă decât ca să voteze. Șeful PNL nu a asistat la prezentarea programului, nici la dezbaterile în care Marcel Ciolacu a prezentat PSD ca pe salvatorul României, promițând aplicarea măsurilor pesediste „din prima zi”, scrie Hotnews. Atacați din toate părțile, liberalii au încercat să justifice, de la tribuna Parlamentului, coaliția cu PSD. Nu au convins USR și nici pe foștii colegi care au plecat odată cu fostul președinte PNL, Ludovic Orban. AUR a votat împotrivă cerând alegeri anticipate în primăvară.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro