luni 17 iunie 2024

Deputat PSD: PNL nu trece pragul electoral/Nu i-am invitat să candidăm împreună

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderii PNL discută şi vineri, la Sinaia despre perspectiva unor alianțe cu PSD pentru cele 4 tururi de scrutin de anul viitor – dacă vor candida pe liste comune la parlamentare sau la alte alegeri. 

Un deputat PSD a declarat, însă, că social-democrații nu i-au invitat pe liberali să candideze pe liste comune și că se „teme că PNL-ul nu trece pragul electoral”.

PNL a ales calea „prin noi înşine” în alegerile din 2024

„Ca să vorbească despre liste comune pe cei de la PNL trebuia să îi invite cineva, or în momentul de față nimeni din PSD nu i-a invitat să mergem în alegeri pe liste comune. PSD-ul nu și-a propus așa ceva. Înțeleg disperarea unor lideri PSD, în special a vicepreședinților care nu se mai găseasc pe locuri eligibile la europarlamentare, dar totuși să păstrăm o limită a bunului simț și să nu ieșim cu asemenea declarații pentru că nu i-a invitat nimeni pentru liste comune. Văd că acum au lăsat-o cu comasarea alegerilor, auzim de liste comune, nu există acest subiect în PSD, nu ne dorim liste comune. Cred că trebuie să se concentreze mai mult colegii PNL pe guvernare pentru că asta așteaptă oamenii de la noi.

(…) Dacă se mai ceartă mult în cadrul propriului partid și vor mai fi trei din ăștia pe acolo mi-e teamă că nu vor face pragul electoral. Eu îi înțeleg că sunt interesați de liste comune cu PSD pentru că noi am fost colacul lor de salvare.”, a declarat deputatul Marian Mina pentru b1 TV.

În ceea ce privește valul plecărilor din PNL în PSD, deputatul Marian Mina a precizat că este vorba despre foști primari PSD-iști care se reîntorc în partid: „Se întorc. Cei din 2019-2020 se întorc de unde am plecat. De ce să nu îi primim?”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro